ÁRAINK:

ENDOKRINOLÓGIA

Kontrollnak az számít, ha a páciens az első vizsgálatot követően fél éven belül jön kontrollra. Ezen túl már újra vizsgálatnak számít az orvossal való találkozás. 

Ha fél éven belül több mint három kontroll vizsgálat szükséges, a negyedik kontroll vizsgálat már új vizsgálatnak számít.

DIETETIKA ÉS NUTRICIÓ​

Mindkét személy egyszerre vesz részt a konzultáción, az étrend összeállítása azonban személyre szabottan történik.

Mindkét személy egyszerre vesz részt a konzultáción, az étrend összeállítása azonban személyre szabottan történik.

A csomag ára tartalmazza a következőket: szakorvosi vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok felírása és kiértékelése, tápláltsági állapot meghatározása és antropometriaiás vizsgálatok- Bio Impedancia analízis, táplálkozási napló, táplálkozási anamnézis, tápláltsági állapot kielemzése, személyre szabott dietetikai szaktanácsadás.

A csomag ára tartalmazza a következőket: szakorvosi vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok felírása és kiértékelése, tápláltsági állapot meghatározása, antropometriaiás vizsgálatok- Bio Impedancia analízis, táplálkozási napló, táplálkozási anamnézis, tápláltsági állapot kielemzése, személyre szabott dietetikai szaktanácsadás, személyre szabott diéta étkezésenként 7 opcióval.

A csomag ára tartalmazza a következőket: szakorvosi vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok felírása és kiértékelése, tápláltsági állapot meghatározása, antropometriaiás vizsgálatok- Bio Impedancia analízis, táplálkozási napló, táplálkozási anamnézis, tápláltsági állapot kielemzése, személyre szabott dietetikai szaktanácsadás, személyre szabott diéta étkezésenként 14 opcióval.

Az ár tartalmazza: testössztétel mérés – Bio Impedancia analízis + további javaslatok, kérdések megválaszolása, diéta kibővítése további receptekkel, étkezésekkel, 3 variáns étkezésenként.

Az ár tartalmazza: testössztétel mérés – Bio Impedancia analízis + további javaslatok, kérdések megválaszolása, diéta kibővítése további receptekkel, étkezésekkel, 6 variáns étkezésenként.

Az ár tartalmazza: testössztétel mérés – Bio Impedancia analízis

FONTOS!
Küldőpapírral rendelkező cukorbetegek esetén a a diabetológiai vizsgálat és kontroll vizsgálatok is ingyenesek, mely minden alaklommal magába foglalja az ingyenes vérnyomásmérést, illetve a vércukormérés az első alkalommal ingyenes, az ezt követő kontroll vizsgálatok alkalamával ha igény van rá a vércukormérés elvégezhető 5 Ron/mérés ellenében.
Előjegyzés
Call Now Button